Nos atacarán por todas partes: Los asesores de Messi piden una rectificación a EL MUNDO.

16 Dic

Como ya han manifestado fuentes del Ministerio del Interior y de la Guardia Civil directamente a agencias de noticias, Jorge Messi nunca ha estado relacionado con el caso. Ni ha sido investigado, ni llamado a testificar, ni mucho menos imputado.


Y ustedes se preguntarán ¿por qué lo ha publicado EL MUNDO?

¿No publicó lo de Artur Mas? 

Simplemente, porque los jueces, que comen con Pedro J., archivan las querellas…

Vienen tiempos difíciles para los catalanes, se nos puede difamar gratis…


Se nos hará larga la espera hasta el 9 de noviembre…

Pero, puedo asegurar que Pedro J., EL MUNDO y todos sus trabajadores son de la peor calaña que jamás en mi vida he podido contemplar.

Es una cuestión de urgencia nacional el largarse de esta España arruinada, miserable y de gente ruin. 

Nuestros hijos no deben compartir pasaporte con esta pandilla de malnacidos.


3 comentarios to “Nos atacarán por todas partes: Los asesores de Messi piden una rectificación a EL MUNDO.”

  1. Anonymous diciembre 16, 2013 a 5:55 pm #

    Hem d'estar contents amb la nostra televisió pública. TV3 ni tan sols ha nomenat la notícia, venint d'El Mundo hauran decidit congelar-la.Pobres espanyols, què els quedarà quan el catalans fotrem el camp—

  2. Jordi Català diciembre 18, 2013 a 11:11 am #

    Es evidente que atacarán a todo lo que los catalanes sienten afecto.El 9 de noviembre es muy tarde.

  3. Anonymous diciembre 18, 2013 a 12:33 pm #

    Xavier Bosch a ARA:Mai cap futbolista havia guanyat quatre Pilotes d'Or. Mai ningú -aquesta dada és més impressionant i no es publicita prou- havia quedat set anys consecutius entre els tres millors jugadors del món. Això significa que, des dels 19 anys, des que té un contracte professional, aquest jugador sempre ha estat entre els tres millors de l'elit futbolística. La dada és tan espaterrant com la màgia del seu peu esquerre. Aquest jugador es diu Leo Messi, juga al Barça i, ara mateix, té un problema que va molt més enllà del fet que l'enveja sigui l'esport estatal o que hi hagi una campanya perquè Cristiano Ronaldo, que porta una samarreta més descolorida, sigui designat com a millor jugador del món. Messi és l'estrella del Barça i el Barça és -amb permís de Xavier Fina- un dels símbols de Catalunya.I ara mateix el desencaixament entre Catalunya i Espanya ha entrat en un atzucac de difícil solució. La Brunete mediàtica, a través de programets en cadenes de la TDT o de diaris de màxima difusió, ha posat els carros al davant dels bous. Paco Marhuenda i Pedrojota Ramírez han agafat les regnes que Mariano Rajoy no sap ni per on entomar. I, si per frenar el procés, cal empastifar el Barça, Messi o la Moreneta, estan disposats a fer-ho. No hi ha dia que l'Àlex Gutiérrez, a l'imprescindible Pareu màquines, de la pàgina 2, no ens n'expliqui alguna de com una interpretació esbiaixada o una manipulació interessada juga, periodísticament, a favor de la seva causa. Messi, i la informació que relaciona el seu pare amb la investigació sobre una trama de blanqueig de diner negre provinent de la droga, no és més que un boc expiatori.Tant se val que, al cap de dues hores, el ministeri de Fernández Díaz negués que hi hagués aquesta investigació policial, tant se val que Jorge Messi no estigui citat com a testimoni ni imputat enlloc: un titular a cinc columnes, en portada, obrint l'edició de dilluns, ja és una condemna. Més que la pena del telenotícies, que també, és que hi ha informatius que foten pena. El Mundo del Pedrojota, en el súmmum del rigor, publica la informació sense contrastar-la ni amb el ministeri de l'Interior, ni amb el Barça ni amb la família Messi. Segur que Pedrojota té el mòbil d'Albert Montagut, el nou director de comunicació del Barça, que durant uns anys va ser el seu delegat a Catalunya. Però no interessava trucar-li perquè l'última cosa que volia l'home dels tirants era que li esguerressin la jugada en el moment que ja tenia, en una mà, la galleda de merda i, en l'altra, l'interruptor del ventilador per posar-lo en marxa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: