Loquillo, tú sí que eres un maldito nazi.

29 Abr
¡BASTA YA DE PONER LA OTRA MEJILLA!
Si alguien nos llama nazis hay que devolverles el mismo insulto.
Así que, nazi eres tú.
Y un miserable que te asocias con la ultraderecha para vender la mierda de tu disco.

Loquillo ha intentado desmentir sus palabras del ABC mientras en La Gaceta nos recomienda  Historia de un alemán de Sebastián Haffmer o llama a Montilla charnego agradecido.

Dice que se marchó de Catalunya porque era un locura colectiva y se fue a la tierra de los coches bomba y tiros en la nuca.
El discurso de Loquillo es el de C’s.
Recuerdo cuando los terroristas criminales de ETA llamabas “asesinos”  a las víctimas. Pues eso, ya saben lo que es Loquillo, igual de asqueroso.

Anuncios

2 comentarios to “Loquillo, tú sí que eres un maldito nazi.”

  1. Anonymous abril 30, 2014 a 5:32 pm #

    Loquillo, ¿i per què vas a fer aquestes entrevistes en aquests mitjans manipuladors com l'ABC, per exemple?… Ningú t'hi obliga… Si, com dius, el pronunciar-se sobre política, comporta que t'assenyalin amb el dit a BCN i a Madrid (segons tu).., doncs no t'hi pronunciïs, i santes pasqües…. Malgrat això, penso que hi ha un munt de diferències entre Barcelona i Madrid, una d'elles l'acabes de dir tu, normalment els mitjans d'aquí no manipulen les entrevistes, en canvi, els mitjans d'allà, ja has vist com han manipulat les teves paraules… Aquí mostrem l'estelada, una bandera de llibertat i democràcia (inspirada en la de la indepenència de Cuba des de 1898)… Allà, en canvi, mostren la de l'àguila i l'esvàstica (Ultrasur a la final de la copa del rei) davant els nassos de la policia, de tothom, i tan campantes…. Aquí volem votar una papereta entre el SÍ o el NO a la independència… Allà no volen que votem…. Nosaltres voldriem que tu puguis votar “no” a la independència….. Però l'Estat espanyol, el nacionalisme espanyol NO vol que tu votis……. Només per això, ja pots veure que no ens pots posar al mateix nivell, la mentalitat autoritària i imperial que impregna i preval a Espanya, i la mentalitat democràtrica i pacífica catalana…… Et diré el que sento jo: si em considerés espanyol i els meus governants espanyols no em deixessin votar “NO”, aleshores passaria a voler votar “sí”, pel sols fet que els independentistes són, primer, demòcrates, és a dir jo vortaria “sí” per una questió de justícia i d'ètica, i no per adscripció nacional si em sento català o espanyol o italià.

  2. Anonymous abril 30, 2014 a 8:21 pm #

    Es tan asqueroso que incluso es mentira cuando dice que ABC ha manipulado sus palabras.

    http://www.vilaweb.cat/noticia/4188516/20140430/laudio-labc-confirma-loquillo-comparava-situacio-catalunya-nazisme.html

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: